Afrodisiaca zijn lustopwekkende middelen

De naam afrodisiacum is afkomstig van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, vruchtbaarheid, schoonheid en seksualiteit. Afrodisiaca zijn lustopwekkende middelen en werken libidoverhogend.

Dus zit je in een dipje en wil de liefde opwekken en je potentie verhogen, ga dan op zoek naar producten waar deze stoffen inzitten. Of ze hetzelfde resultaat zullen hebben als het blauwe pilletje is een tweede. Maar baat het niet dan schaadt het niet! Het zijn per slot van rekening stofjes met een plantaardige, minerale of dierlijke oorsprong. Bij een normale dosis van inname ook nog eens gezond voor lichaam en geest.

Zinnenprikkelende producten zijn o.a.:
Oesters, kaviaar, paling, kreeft, zeevruchten, zeewier, knoflook, asperges, artisjokken, selderij, tomaten, avocado, eieren, pure chocolade, honing, vijgen, bananen, perziken, abrikozen, wild, rood vlees, pinda’s en champagne.

Nou toch geen straf om deze lekkernijen tot je te ‘moeten’ nemen?

Het zijn gezonde producten die onze lust opwekken en daarbij is het ook nog eens zo dat het hebben van seks óók nog eens gezond is. Het vermindert de stress en pijn, het is goed voor je hart en bloedsomloop, het verbetert je immuunsysteem en versterkt je geheugen. Dubbele winst dus! Geniet van het lekkere eten en daarna van elkaar. Jammie!